Genç Kızılay Ataşehir Şubesi Başkanı Burak Çelik, Etkinlik ve Organizasyonlardan Sorumlu Birim Başkanı Mustafa Yağız, Sekreterya Birimi Sorumlusu Azam Eryılmaz ve Genç Kızılay Üyesi Sena Yücebaş gazetemizi ziyaret etti. Genç Kızılay Ataşehir yönetimi ziyaret kapsamında faaliyetler hakkında bilgi verirken, gazetemiz çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlamayı da ihmal etmedi.

Genç Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Burak Çelik, mayıs ayında göreve geldiklerini ve haziran ayında ise 15 kişilik yönetim kadrolarıyla çalışmalara başladıklarını belirtti.

Göreve geldikten sonra faaliyet olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile okullara yönelik bölgedeki üniversiteler ile de iletişim kurarak çalışma yapacaklarını vurgulayan Çelik; “Kızılay’ın geleneksel hale getirdiği ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtımının yanı sıra Kayışdağı’nda bulunan Darülaceze’de yaşayan kimsesiz ve muhtaç vatandaşları ve yakın zamanda 15 Şehit Demokrasi Şehit ve Gazi Ailelerini ziyaret ettiklerini söyledi. Mimar Sinan Camii’nde 15 Temmuz günü kan bağışı kampanyası, Kızılay’ın tanıtılması amacıyla 2000 adet soda dağıtımı gerçekleştirdiklerini ve yaz etkinlikleri kapsamında ise Heybeli Ada’da Genç Kızılay Şubeleri olarak öğrencilerle kamp yaptıklarını yaklaşan kurban bayramı için ise Alışveriş Merkezlerinde Kurban Bağışı kampanyası” düzenlediklerini söyledi.

Genç Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Burak Çelik, sosyal faaliyetlerinin ve ziyaretlerinin artacağını ve aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
Etkinlik ve Organizasyonlardan Sorumlu Birim Başkanı Mustafa Yağız, “24 Temmuz 1908 Tarihinde sansürün kaldırılmasının ardından kutlanmaya başlayan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı tebrik ediyoruz” dedi.

Ziyaret programı İstanbulum Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Önder Kavalcı, Gazete Ataşehir ve İstanbulum Gazetesi Haber Koordinatörü Ali Bal, Ataşehir Haber İmtiyaz Sahibi Serkan Şimşek’in Genç Kızılay Ataşehir Şubesi yöneticilerine başarı dileklerinin ardından sona erdi.