23 Haziran seçimlerinde %54,21'lik oy oranı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, partili mevkidaşları ile hem teşekkür hemde istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanısıra Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin katıldı.

14 CHP'li Belediye Başkanı Katıldı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı hizmet binasında gerçekleşen toplantıya 14 belediye başkanı katılırken, toplantı da seçim ve İstanbullulara hizmetler konuşuldu.2019 - 2024 yılları arasında İstanbula hizmet edecek olan İmamoğlu, 14 İlçe belediye başkanı mevkidaşları ile 16 Milyon İstanbulluya daha iyi hizmet edebilmek amacıyla istişarelerde bulundu. İmamoğlu'nun partili mevkidaşları ile yaptığı toplantıya 2014 yılından bu yana İmamoğlu'nun teknik başkan yardımcılık görevini yürüten ve İmamoğlu'nun İBB Başkanı olduktan sonra İBB Genel Sekreter Vekilliğine atadığı Mehmet Çakılcıoğlu'da eşlik etti.

En Genç Belediye Başkanı olarak toplantıya katıldı
Toplantıda 5 mevcut belediye başkanı 9 yeni belediye başkanı katıldı. İstanbul'un en genç belediye başkanlarından birisi olan 32 Yaşındaki Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'de toplantıya katılan isimler arasındaydı. Gökhan Yüksel, bir önceki dönem Kartal Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteydi.

İlgezdi: Bizler bu güzel şehir için canla başla çalışmaya hazırız
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'de sosyal medya hesabından paylaşımında; "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve şeffaf, katılımcı, örnek bir yönetim anlayışı içinde olan CHP'li Belediye Başkanlarıyla bir araya geldik. 16 Milyon Istanbullu #YeniBirBaşlangıç'a kavuşurken, bizler de bu güzel şehir için canla başla çalışmaya hazırız." mesajına yer verdi.