Saat:19.00 itibariyle İBB tüm oylarının yeniden sayılmasına karar verirken, Ataşehir'deki itiraz edilen oylarının yeniden sayılmasına karar verdi.

CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, AK Parti İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya ve İlçe yönetim kurulu üyeleri İlçe Seçim Kurulu'nda gelişmeleri anlık takip ediyorlar.

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sedat Ecin ve İl Yönetim Kurulu üyesi İrem Selay Atay'da İlçe Seçim Kurulu'nda gelişmeleri takip ediyor.

Ataşehir'de bulunan diğer partilerde temsilcileri de İlçe Seçim Kurulu'na gelmeye devam ediyor.

Şuana kadar 6 torbanın açıldığı öğrenildi. Ve sonucun değişmediği öğrenildi. Her partiden 5 temsilcinin kapalı salonda kalması için uyarı yapılarak, sayım işlemleri devam ediyor. Sayımlar sakin birşekilde sürüyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'de Ataşehir İlçe Seçim Kurulu'na geldi. (22.18)

YSK Kararıyla, Ataşehir'de oy sayımları durduruldu(23.07)

An itibariyle İl Yönetim Kurulu üyesi İrem Selay Atay, İl Başkan Yardımcısı Sedat Ecin, Meclis Üyeleri, İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya ve İlçe yönetim kurulu üyeleri de salonda bekliyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'da salonda bekliyor(23.27)

Saat:01.00 itibariyle salondaki partililerin görevlileri hariç bekleyen partililer ve vatandaşlara polis ekiplerince uyarı yapılarak, sayımların karar doğrultusunda durdurulduğu açıklandı. Parti yetkilileri İlçe seçim kurulu'ndan ayrıldı.

Son Güncelleme: 01:04
Not: Bu sayfada gelişmeler anlık paylaşılmaktadır.