Sivas Milletvekilleri, İş ve Sanat Dünyasının yanısıra, Sivas İl ve İlçe, Köy Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin yanısıra birçok davetlinin katıldığı İstanbul Ataşehir Sivaslılar Derneği'nin düzenlenmiş olduğu "Ataşehir'de Sivaslılar Buluşması" etkinliğine vatandaşların katılımları oldukça yoğun oldu.

İstanbul Ataşehir Sivaslılar Derneği'nin 2009'dan bugüne kadar yapmış olduğu faaliyet sunumu gösterildi. Sivas ve İstanbul Milletvekillerinin konuşmasının ardından etkinlikte Sivaslı Türk Halk Müziği Sanatçıları Erdem Bayraklı, Grup Çinko, Nazmi Can ve Onur Bozatlı sahne aldı.

Kayaoğlu: "Ataşehir'de İsmail Erdem'i Yeniden Başkan Yapacağız"
İstanbul Ataşehir Sivaslılar Derneği Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu, "Bugün burada sizlerle beraber Ataşehir Sivaslılar Derneğimizin 10.Yılını kutlamış oluyoruz. Bugün sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. Sivaslılar burada çoşkulu.Hizmetlerimizi seyrettiniz bunlar nasıl oluyor, kıymetli başkanlarımız var olursa oluyor. Yaptığımız yardımlarda, gezilerde ve gittiğimiz heryerde bizlere destek oldular. Cenazelerimizde, düğünlerimizde yanımız oldular ve yanlız bırakmadılar. Bizlerde 31 Mart yerel seçimlerinde Ataşehir Belediyesi'ni gerçek sahiplerine teslim etmeye hazırız. Ataşehir'de 35 Bin Sivaslı seçmenin yanısıra İstanbul'da seçmen bazında birinciyiz.İnşallah önümüzdeki süreçte seçimde Ataşehir'i kazanacağız ve İsmail Erdem'i yeniden başkan yapacağız. Bu anlamda bütün mahallelerde kapı kapı bütün hemşehrilerimizle buluşuyoruz." diyerek konuşmasını tamamladı.

"Ataşehir halkı gerçek anlamda bizleri bağrına basıyor"
AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Erdem, "Ataşehir halkı değişim istiyor. Ataşehir halkı 31 Mart'ı iple çekiyor. Ataşehir halkı gerçek anlamda bizleri bağrına basıyor. 31 Mart'a Ataşehir'de bir Sivaslı başkan seçilmiş olacak. Her gittiğimiz yerde samimi davranışlarımızla toplumumuzu bütünleştiriyoruz. Ataşehir'de yaklaşık 34 bin civarında Sivaslı seçmen var. Bu 34 bin Sivaslı seçmenimiz isterlerse İsmail Erdem'i başkan yapar. Ataşehir'de sosyal belediyeciliğin, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sizler adına sergilemeye gayret edeceğiz. Çok çalışacağız, sorunları çözeceğiz. Ankara'da merkezi yönetim ile çalışacağız. İstanbul'da Sayın Binali Yıldırım bey ile çalışacağız. Ataşehir'i imar edeceğiz. Halkımız huzur içerisinde, refah içerisinde yaşayacak" şeklinde konuştu.

Etkinlikte vatandaşlar halay eşliğinde doyası eğlendi.