Yunus Emre Özel Eğitim İş Uygulama Okulu bahçesinde düzenlenen iftar programına Okul Müdürü Ahmet Özgül, Kurum İdari Yöneticileri, Öğretmenleri, Yardımcı Personellerinin yanısıra Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa Arı, CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Serpil Beşok ile davetliler katıldı.

İftar öncesi konuşma yapan Okul Müdürü Ahmet Özgül; "Ramazan ayı vesilesiyle bugün okulumuzda gerçekleştirmiş olduğumuz iftar programımıza katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bugün burada eski ve yeni öğretmenlerimiz ve konuklarımız var. Ben bu vesileyle emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, hepinize hayırlı ramazanlar ve iyi iftarlar diliyorum" dedi.

Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa Arı; "Ramazan ayının tüm öğretmenlerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu iftar programının hazırlanmasında emeği geçenleri kutluyorum. Bu programa yoğun programları nedeniyle katılamayan Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi'nin de sizlere selamlarını iletiyorum. Ramazan bayramınızı da şimdiden kutluyorum ve afiyet olsun" diyerek konuşmasını tamamladı.

İftar programı doğum günü olan öğretmenlerine süpriz pasta kesilmesi ve tasavvuf müziği konseri ile sona erdi.