Bu yıl 4.sü düzenlenen Kars, Ardahan ve Iğdır tanıtım günleri 31 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında Maltepe’de sahilinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Kars, Ardahan, Iğdır Valiliklerinin yanısıra KAISİAD Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yanısıra merkezi Ataşehir’de bulunan KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez’in de öncülüğünü ve başkanlığını yürüttüğü KAI(Kars, Ardahan, Iğdır) İstanbul Dernekler Platformu ev sahipliğinde 4.sü düzenlenen tanıtım günlerine katılımın oldukça yoğun olacağı tahmin ediliyor.

Etkinlikte protokol ve dernek temsilcilerinin konuşmalarının yanısıra yöresel müzikler, yazarların imza ve söyleşi etkinliği, Halk oyunları gösterisi, Kafkas Folklor ve Hoçvan Folklor ekiplerinin yanısıra Aşık atışmaları, yöresel ve devlet sanatçıları sahne alarak konser verecek. Etkinlikler kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96.Yıl Dönümü etkinlikleri de gerçekleştirilecek.

3 İlin ve ilçelerinin tanıtım stantlarının yanısıra yöresel ürünleri, kültürel ve tarihi zenginlikleri de ziyaretçilerle buluşacak.

Etkinliğe üst düzey bürokratların yanısıra Kars, Ardahan ve Iğdır’ın yetiştirdiği sanatçı, şair ve yazarlarında katılım sağlaması bekleniyor.