Merkezi Ataşehir'de bulunan Giresun Çamoluk Akyapı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve merkezi Fındıklı Mahallesi'nde bulunan Vicdanlı Kalmayı Tercih Edenler Sanat ve Spor Kulübü Derneği langırt turnuvası düzenledi.

Gerçekleşen turnuvalara; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve ilçe yönetimi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Niyazi Yaman, Giresun Çamoluk Akyapı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vicdanlı Kalmayı Tercih Edenler Sanat ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Doğukan Çınar ile turnuvaya katılmak üzere gelen yarışmacılar ile seyirci vatandaşlar katıldı.

Etkinliğin düzenlendiği Fındıklı Mahallesi'nde bulunan Vicdanlı Kalmayı Tercih Edenler Sanat ve Spor Kulübü Derneği merkezinde 2 farklı langırt masası kuruldu.

2 kişilik takımlar halinde toplam 50 takım olmak üzere 100 oyun severin katıldığı turnuvada gençler dereceye girenlere sinema bileti, madalya verilirken, büyükler kategorisinde dereceye girenlere Küçükbakkalköy Abooov Kebap'ta ücretsiz yararlanabilecekleri yemek kuponları verildi.


Turnuvada dereceye girenler 1,2 ve 3'ncülük ödülüne sahip olurlarken, Vicdanlı Kalmayı Tercih Edenler Sanat ve Spor Kulübü Derneği'ne katkılarından dolayı Tv programcısı Nazmiye Yanık'a teşekkür plaketini ise İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Niyazi Yaman takdim etti.

Etkinliğe katılanlara Giresun Çamoluk Akyapı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi Veysel Başkan'ın catering firması Başkanoğulları Catering tarafından yemekler ikram edildi.