Yeditepe üniversitesi Haberleri

yeditepe üniversitesi haberleri ve güncel yeditepe üniversitesi gelişmeleri, yeditepe üniversitesi ile ilgili tüm video, yeditepe üniversitesi fotoğrafları ve yeditepe üniversitesi haberleri Ataşehir | Ataşehir Haber | Ataşehir Haberleri | Haber Ataşehir | Ataşehir Tv | Son Dakika Güncel Ataşehir Gelişmeleri G sitemizde


Ataşehir Belediyesi, Yeditepe Üniversitesi ve Yarenlik Yolu Platformu iş birliğiyle gerçekleştirilen “E-Adaptasyon Projesi”nin 3. etabı başlıyor.

EĞİTİM

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel ve beraberindeki heyet, Ataşehir'de faaliyet gösteren üniversitelere yönelik işbirliği ve tanışma ziyaretleri gerçekleştirdi.

EĞİTİM

65 yaş üstü yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak için dijital okuryazarlık eğitimleri yeniden Ataşehir Belediyesi 30 Ağustos Emekli Kültürevi’nde 21 Mart’ta başlıyor.

YAŞAM

Ataşehir’de sera gazı envanterinin azaltılması, iklim eylem planlarının oluşturulması, farklı sektörlerin enerji durumu ve bunların paydaşlar ile konuşularak görüşlerinin alınması...

Covid- 19 pandemisi nedeniyle yaşanan "yeni normal”i ve bunun sanat ile sanatçılara yansımasını konu edinen “Yeniden” sergisi kapılarını sanatseverlere açtı.

Anket


31 Mart 2024 Seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkanı olarak hangi adayı görmek istersiniz?

Ankete Katıl