Ataşehir ilçe milli eğitim müdürlüğü Haberleri

ataşehir ilçe milli eğitim müdürlüğü haberleri ve güncel ataşehir ilçe milli eğitim müdürlüğü gelişmeleri, ataşehir ilçe milli eğitim müdürlüğü ile ilgili tüm video, ataşehir ilçe milli eğitim müdürlüğü fotoğrafları ve ataşehir ilçe milli eğitim müdürlüğü haberleri Ataşehir | Ataşehir Haber | Ataşehir Haberleri | Haber Ataşehir | Ataşehir Tv | Son Dakika Güncel Ataşehir Gelişmeleri G sitemizde


EĞİTİM

24 Kasım Öğretmenler Günü, Ataşehir'de resmi ve sivil etkinliklerle kutlanıyor.

EĞİTİM

Geçtiğimiz haftalarda Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan İsmail Yıldırım'a, Ataşehir'deki farklı kurum mevkidaşları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

EĞİTİM

Ataşehir Eğitim Hizmetlerini Geliştirme, Güçlendirme ve Koruma Derneği ile Yükselen Çelik Grup iş birliği ile Fetih Borsa İstanbul İlkokulu’nda yaptırdıkları...

EĞİTİM

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde deprem bölgelerine gönderilmek amacıyla İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde "Deprem Çadırı" dikimine başlandı.

EĞİTİM

Ataşehir Eğitim Derneği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Sakarya İlkokulu’na kütüphane ve Atatürk Köşesi kazandırıldı.

Anket


31 Mart 2024 Seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkanı olarak hangi adayı görmek istersiniz?

Ankete Katıl